Frusztrált A Fogyás

súly méter fogyás fogyókúra

LONDON (Reuters) - Állásfoglalások, hogy lefogy, vagy gyakran januárban már majdnem olyan gyakran, elhagyatott, mint a nehéz reménységek találni diéták, hogy a kereslet a böjt, gyakorlatilag semmi szénhidrát, vagy folyékony élelmiszer shakes közismerten nehéz ragaszkodni. Ez idő alatt a súly esett le rólam. Egyszerűen nem tudtam tartani a kaját le is utáltam az íze, illata mindent. Az egyetlen dolog, amit nem bírta a gyomrom, hogy kész volt sós chips, pirítós. Kris, majd elvittem a mostohafia, Eli, a kutyák egy héten kemping nyaralás Shell-Sziget. Annak ellenére, hogy a gyönyörű időjárás, valamint a mennyei hang a hullámok csók a golden sands, olyan volt, mintha rekedt a mélyben égő Pokolban. Míg a fiúknál a kenu az óceánban, s ment, tengeri horgászat, ültem a parton, közel 30 fokos hőség, rendszeresen hányt a kis pre-made homok beteg tálak előtt, amely fel, mint egy kegyvesztett kutya. Bruttó? Igen. Szükséges? Igen. Én egy katasztrófa volt.

Végül, de nem utolsósorban: a diéta.

Próbáltam használni MyFitnessPal, Állkapocs Fel app nyomon az étkezés, de hamar hiábavalónak bizonyult.

Belépő adott étel-adagok, mint minden egyes alkalommal, amikor valamit meg kellett enni, vagy inni, túl sok a macera, főleg, mivel szeretek enni a helyi non-lánc étterem, vagy főzni magamnak.

Végül csak fotókat készíteni az ételeket. De ez mind feledésbe merült egyszer, a Hálaadás az ünnepek hengerelt körül, előre CES-en pánik be. Étel egyértelműen a legnagyobb bűn.

Akkor miért vannak még mindig többet eszik, mint kellene? Valószínű, hogy a kiváltó tette őket túlságosan sokat eszik a műtét előtt még mindig nem befolyásolja az élelmiszer-bevitelt. Az okok a túlevés abban az agy, valamint az érzelmi állapot, a munka, a szociális, a családi helyzetek, hormonok, valamint az alváshiány. Lehet Attiva ne túlevés által okozott gyógyszerek, mint például az antidepresszánsok, premenstruációs szindróma, túlmunka, vagy egyszerűen csak az unalom? Valahogy, valószínűtlennek tűnik, hogy egy nő a PMS keres csokoládé rendezni, a hidrogél helyett. Talán a legjobb, amit remélhetünk, hogy a gél lehetővé teszi neki, hogy elégedjen meg hat csoki csók helyett egy kiló caramel.

Annak érdekében, hogy hatékonyan csökkenti a súlyt egy személy kell, hogy kövesse egy étkezési tervet, amely számára kifejlesztett egyedi szervezetnek szüksége van. Ha egyszer lesz idősebb, a testünk megváltozik, akkor a táplálkozási igényeket. Bizonyos élelmiszerek lehet, hogy már van arra, hogy élvezze a legnagyobb része a kamasz, fiatal felnőtt élet válhat tényezők extra zsír nyereség, valamint a rossz egészségi állapot. Amint öregszünk, az anyagcsere megváltoztatja egy idő után a test nem bírja el bizonyos élelmiszerek kalória pontosan, mint azelőtt.

Ez a fajta átalakulás nem feltétlenül jelentkezik minden egyikünk, azonban azok számára, akik érzékenyek erre a konkrét genetikai betegség, égő felesleges zsír válhat meglehetősen nehéz.

Ezután írok le minden alkalommal, amikor enni ad egy jó arra, hogy mikor eszik a legtöbb kalóriát. Hamarosan felismeri, amikor ez. A legtöbb ember számára ez lesz a vacsora, vagy késő este. Egy másik gyakori az idő a hétvégén, mert elvesztette a szerkezete a hétfőtől péntekig rutin. Sokan meglepődve tapasztalta, hogy a nagy részét a kalóriát származik snack vagy keksz. Győződnie arról, hogy minden falatot vagy sip fogyasztanak, annak érdekében, hogy pontos értékelést.