Mi A teendő, Ha Elvesztettem A Tömeg

fogyás élelmiszer fogyókúra táplálkozás


Reggelire szeretem kezdeni a napot, akár a bogyók, zsírmentes natúr joghurt, zabkása gyümölccsel, vagy a tojás valamilyen. - Győződjön meg arról, hogy töltse ki az élelmiszer-breaky tartani teljes, amíg az ebéd ideje. Gazdag, sűrű, krémes natúr görög joghurt az egyik legjobb fehérje -, hogy kalóriatartalmú aránya minden élelmiszer. Egy csésze zsírszegény, natúr görög joghurt tartalmaz, körülbelül 23 gramm fehérje - körülbelül ugyanaz, mint négy tojás - tartalmaz, csak 130 kalória. Ezen kívül, amíg sima nem ízesített joghurt, nincs hozzáadott cukor.

A Tufts University kutatói azt találták, hogy a nők, akik elfogyasztott három vagy több adag joghurt hetente kisebb volt a derék kerület, kevésbé valószínű, hogy hízni, szemben a nők, akik ettek kevesebb, mint egy adag joghurt hetente. Mivel a fehérje ismert, hogy fokozza a jóllakottság több mint rost, szénhidrát vagy zsír, diéták, amelyek több fehérje, kevesebb szénhidrátot egyszerűbb lehet a fogyókúrázók ragaszkodni, mert az éhség, sóvárgások szab határt.

Edzés előtti kiegészítők azt állítják, hogy az ön, hogy extra lendületet kell kiizzadni, csak egy kicsit hosszabb a szokásosnál. A kutatók szerint, evés avokádó biztosíthatja ugyanazt az energiát, lendületet, természetesen. A tanulmány az American Journal of Clinical Nutrition hatásait hasonlította össze a három hetes diéta magas palmitinsav (telített zsír), hogy egy equi-kalória diéta magas olajsav-sav (telítetlen zsírok). A tantárgyak követte minden diétát három hétig egy időben, amely során a kutatók felmérték a fizikai aktivitás, valamint anyagcsere evés után.

Találkoztam a kedves (slim) barátom Helen egy kocsmában vasárnapi ebéd.

Úgy nézett ki, csodálatos. Már Karcsúsító Világ volt, boldogan elvesztése 1½lbs minden héten. Rendelt sütni, de lendületesen mondta, hogy sok Syns ő volna le - a Karcsúsító Világ beszél, így nyomon követni több hizlaló élelmiszerek, valamint megengedett között 5-15 nap. Azt eladták. Kértem kölcsön a könyvet, de miután egy hétig nem boldog a napos ruhát (utálom az összes ruhámat!), Úgy döntöttem, hogy a "csoport", hogy ez egy megfelelő.

Bízik az emberekben! Tudom, néha úgy érzem, egy kicsit kínos, hogy bízik az emberek (én találtam, nagyon nehéz megmondani, hogy az emberek azt akartam, hogy lefogy, mint gondoltam valahogy felhívni a figyelmet arra voltam túlsúlyos, 21 éves voltam, kő, azt hiszem, hogy rájöttem...de elkalandoztam), de a több ember, hogy tudja, hogy maga próbál fogyni, a könnyebb. Ha a partner/kollégák/barátok tudod, hogy mit csinálsz, akkor kevésbé valószínű, hogy önnek torta/gin/chipset helyezze a gyenge, s végül majd nyomon. Plusz, az elszámoltathatóság, az emberek, akik törődnek kér, miután a haladás minden héten csak egy másik módja annak, hogy tartsa meg a pályán.

Talán azt hiszed, kézfertőtlenítő fog zap baktériumok megakadályozzák, hogy beteg, de az is lehet, hogy kövér. Kézfertőtlenítő tartalmaz, triclosan, amely a kutatók azt találták, hogy egy obesogen", azaz okozhat súlygyarapodás megzavarja a test hormonok. Egy tanulmány folyóiratban PLOS One találta, hogy az emberek, ki volt kimutatható szintű triclosan, a szervek, amelyek egy 0.9 pont növekedés a testtömeg-index (BMI). Ha tényleg félsz, a baktériumokat, a legjobb, ha hivatkozhat a jó öreg szappanos vízzel.